KURZ VEGANSKÉHO VAŘENÍ PLANT-BASED ONLY

Velkou překážkou v oblasti veganství či plant-based stravování je domácí připrava jídla – pro mnoho lidí, je velmi náročné si denní bázi připravovat snídaně, svačiny, obědy a večeře, často proto, že se jim zdá veganské vaření časově i cenově náročné. Proto jsme přišli kurzem veganského vaření PLANT-BASED ONLY, který tě uvede do světa veganského vaření. Naučíme tě jak pracovat s luštěninami, jak dosáhnout správné umami chuti, jak si vyrobit vlastní mléko z různých typů surovin či jak si připravovat svačiny. Kurzy probíhají pod taktovkou šéf kuchaře Michala z Chutnej a Adama ze společnosti Hostina v prostorech Zemědělského muzea na Praze 7. Více info zde

DALŠÍ KURZ UŽ ZA:

#4 PLANT-BASED ONLY / Úvod do veganského vaření
16. 1. 2024 17:00